24-11-2022

Değirmendere Ali Özbay MYO Karma Sergisi açıldı

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları Karma Sergisi 23.11.2022 tarihinde Değirmendere Yalı Evleri Heykel Evi’nde açıldı.

“24 Kasım Öğretmenler Günü” münasebetiyle düzenlenen serginin açılışı Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Değirmendere Ali Özbay MYO Müdürü Doç. Dr. Mine Can tarafından Gölcük ilçe protokolü, STK Temsilcileri, çok sayıda davetli ve sanatseverin katılımıyla gerçekleştirildi. Sergi kapsamında eser sahibi akademisyenlerden bilgi alan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer emeği geçenlere teşekkür etti.

Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları Abdil Saraçoğlu, Ali Emrah Kökkaya, Behiç Kılıç, Hakan Öcel, Hasan Korkmaz, Mine Can, Nilgün Şener, Pelin Güleda Karadeniz, Sevtap Örgel ve Ziya Yekta Özkan’a ait resim, heykel, seramik, tekstil, kuyumculuk, hat, tezhip ve ebru eserlerinden oluşan sergi 30 Kasım 2022 tarihine kadar gezilebilir.