Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

24-11-2022

İKAF’23 Hazırlık Çalıştayı gerçekleştirildi

İç Anadolu Bölgesi’nin en büyük kariyer fuarı “İç Anadolu Kariyer Fuarı” (İKAF’23) Hazırlık Çalıştayı, Anadolu Üniversitesi Senato Odası’nda gerçekleştirildi.

 

Üniversitemiz paydaşlığında gerçekleştirilecek fuarın hazırlık çalıştayına üniversitemiz Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili katıldı.

 

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda gerçekleştirilecek olan İç Anadolu Kariyer Fuarı (İKAF’23)’nın organizasyon çalışmaları kapsamında, Üniversitemizin de aralarında bulunduğu paydaş üniversite ve illerin koordinasyonunu artırarak fuarın daha verimli geçmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen çalıştaya; paydaş üniversitenin Rektörleri, Rektör Yardımcıları, Kariyer Merkezi Müdürleri, illerden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanları ve İŞKUR İl Müdürleri de katılım gösterdi.

 

Bu yıl 400’e yakın firma, kurum ve kuruluşun stant açarak katılmasının beklendiği İKAF’23’ü 50 bin öğrencinin ziyaret etmesi bekleniyor. Fuar kapsamında öğrenciler iş ve staj görüşmeleri yapabilecek, ayrıca düzenlenecek söyleşiler, eğitimler, atölye çalışmaları ve örnek olay incelemeleri ile sektör-öğrenci buluşmalarından faydalanabilecek.

 

Çalıştaya paydaş üniversitelerin rektörleri, rektör yardımcıları, kariyer merkezi müdürleri, ticaret ve sanayi odası başkanları ve İŞKUR il müdürleri katıldı.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi