22-11-2022

Üniversitemiz KalDer’in Kalite Kongresi’nde yer aldı

Kocaeli Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi, üniversitemiz Kalite Koordinasyon Birimi ve üniversitemiz Kalite Kulübü, Türkiye Kalite Derneği (KalDer)’in gerçekleştirdiği 31. Kalite Kongresi’ne katılım gösterdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve Kocaeli Sanayi Odası katkılarıyla hayata geçirilen ve bu seneki teması “Riskin Ötesi: Bilim, Sektör ve Toplumda Adalet” olan kongre, Kocaeli Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Dünyanın gündemine oturan göç, gıda, enerji ve iklim krizi gibi pek çok konu uzman isimlerce ele alınarak, çözüm önerileri geliştirilen kongrenin, açılış konuşmasını KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Bayraktar ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Turan yaptı. Kongrenin ana konuşmacısı ise Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş oldu.