Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

21-11-2022

Belediyelerin Gençlik ve Spor Hizmetleri Paneli

Spor Bilimleri Fakültesi Seminer Salonu’nda Moderatörlüğünü Fakülte Dekanı Prof. Dr. Kürşad Sertbaş’ın yaptığı “Belediyelerin Gençlik ve Spor Hizmetleri”  paneli düzenlendi.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Şemsettin Yıldırım, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Fatih Dizdar ve Spor Şube Müdürü Alparslan Arslan’ın konuşmacı olarak katıldığı panele öğretim elemanları ve öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren çalışmalar ve branşlarla ilgili bilgiler verildi. Spor yöneticilerinin ve antrenörlerin belediyelerde aktif bir şekilde nasıl rol aldığı ve temel görevleri ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuldu. Doğa Sporları, Akademi Üniversite, Genç Mekan gibi belediyelerin hem ücretsiz hem de gönüllülük esasına dayanan hizmetleri anlatıldı.

 

Spor faaliyetlerinin  yanı sıra e-spor, gastronomi, tiyatro gibi gençlerin ilgi alanlarına yönelik yapılan faaliyetlere tüm öğrenciler davet edildi. Soru cevap kısmında öğrenciler beklentilerini aktardı. Panelin son bölümünde plaket töreni ve aile fotoğrafı çekildi. Program sonrası konuklara Fakültenin “Araştırma ve Uygulama Laboratuvarı” gezdirildi ve Üniversite-Belediye işbirliğinin arttırılmasına yönelik yapılabilecek araştırmalar ile ilgili bilgi paylaşımında bulunuldu.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi