15-11-2022

KOÜ'de "Yürük Semâiler” Konseri

Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Türk Müziği Bölümü Geleneksel Türk Müziği Anasanat Dalı tarafından “Yürük Semâiler” Konseri, bugün (15.11.2022) gerçekleştirildi.

Kocaeli Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Atatürk Salonu’nda Öğr. Gör. Kemal Karaöz yönetimindeki konsere, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Devlet Konservatuvarı Müdürü Prof. Dr. Enver Mete Aslan, akademisyenler ile konservatuvar öğrencileri ilgi gösterdi.

Türk Klasik Musikisinin Yürük Semâi formundaki birbirinden değerli eserlerinden oluşan konser, büyük beğeni topladı. Konser sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, böylesine anlamlı bir konserin düzenlenmesinde emeği bulunanlara teşekkür etti.