Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

14-11-2022

KOÜ ile İMEAK DTO arasında protokol imzalandı

Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ile İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi arasında işbirliği protokolü imzalandı.

 

Denizcilik sektörüne yönelik projelerin geliştirileceği protokolü, üniversitemiz adına Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Esmer, İMEAK DTO adına ise Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel ve Kocaeli Şubesi Meclis Başkanı Vefa İbrahim Aracı imzaladı.

 

Kocaeli Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleştirilen protokolde, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, İMEAK DTO adına ise Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Doğusel, İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubesi Meclis Başkanı Vefa İbrahim Aracı, meclis ve yönetim kurulu üyeleri ile Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Soner Esmer de yer aldı.

 

Protokol ile; Kocaeli Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ve DTO Kocaeli işbirliği ile Kocaeli ili denizcilik sektörünün genel ekonomik konular üzerindeki düşüncelerini, beklentilerini ortaya koymak, mevcut durumunu tespit etmek, sorunlarını belirlemek ve çözüm önerilerini geliştirmek için projeler geliştirmek, projeleri yürütmek ve Kocaeli’nde denizcilik sektörünün farkındalığını arttırıcı etkinlikler düzenlemek amaçlanıyor.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi