Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

03-06-2022

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Üniversitemizi ziyaret etti

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, üniversitemize gelerek Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü ziyaret etti.

 

Bir dizi açılış ve programlara katılmak üzere ilimize gelen Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, yapmış olduğu ziyaretler kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü de ziyaret etti. Prof. Dr. Ali Erbaş’a ziyaret kapsamında Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Diyanet İşleri Başkanlığı İnsan Kaynakları Genel Müdürü Akif Kusmaz ile Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Kadir Dinç, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdullah Kahraman ve İl Müftüsü Sinan Cihan eşlik etti.

 

Ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, üniversitemizin güncel durumu ve hedefleri ile ilgili bilgiler paylaşırken, Kocaeli Üniversitesi’nin şu an ki en büyük hedeflerinden bir tanesinin ‘Araştırma Üniversiteleri’ arasına girmek olduğuna vurgu yaptı. Kocaeli Üniversitesi’nin büyük bir aile olduğunu belirten Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Üniversitesi olarak kentimize, bölgemize ve ülkemize katma değer sunan çalışmalara imza attığımızı ve ülkemizin gelecek hedeflerine ulaşmasına katkı sunmaya devam edeceğimizi ifade etti. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ı üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyduklarını aktaran Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, nezaketleri ve ziyaretleri dolayısıyla Prof. Dr. Ali Erbaş’a teşekkürlerini sundu.

 

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ise Kocaeli Üniversitesi’nin son yıllarda göstermiş olduğu gelişimin takdire şayan olduğunu söyledi. Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü öncülüğünde üniversite yönetimi ile akademik ve idari personelin yapmış olduğu katkıların Kocaeli Üniversitesi’nin sadece ülkemizde değil dünyada da ses getiren çalışmalara imza attığını ve görünürlüğünü arttırdığını belirtti. Kocaeli Üniversitesi’nin bu azim ve çaba ile çok kısa sürede Araştırma Üniversiteleri arasında yer alacağına inancının tam olduğunu aktaran Prof. Dr. Ali Erbaş, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye teşekkür ederek, başarılar diledi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi