01-06-2022

KOÜ’nün şampiyonları kupalarıyla Kocaeli Valisine gitti

Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri, Anadolu’nun Mirası Soframda adlı yarışmada aldıkları kupayla birlikte, Kocaeli Valisi ile Kartepe Belediye Başkanını ziyaret ettiler.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emrah Özkul, Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Dilek Dülger Altıner, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Selda Uca, Öğr. Gör. Dr. Alican Akçiçek, Fakülte Sekreteri Eyüp Altındağ ve "Anadolu Mirası Soframda" isimli üniversiteler arası yemek yarışmasına katılan öğrenciler, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Vali Yardımcıları Aslan Avşarbey ile İsmail Gültekin’i ve Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman’ı ziyaret ederek şampiyonluklarını paylaştılar.

İlimizin yöresel yemekleriyle yarışmaya katılan öğrenciler birinci oldukları "Otur Fatma” isimli tatlıyı da ikram ederek, tatlı ile ilgili bilgiler verdiler.