01-06-2022

KOÜ’de Tıbbi Aromatik Bitki Konferansı

Kocaeli Üniversitesi İzmit Meslek Yüksekokulu’nda “Tıbbi Aromatik Bitki Yetiştiriciliğinde Lavanta  Yetiştiriciliği, Lavanta Yağının Eldesi ve Sabun Yapımı” konulu bir konferans düzenlendi.

Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölümü “Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Programı” 1. ve 2. Sınıf öğrencilerine verilen konferansı; kendi üretim firması da bulunan aynı zamanda bölüm öğrencilerinden Emine Uslu verdi. İş deneyimini ve başarı öyküsünü, sınıf arkadaşlarıyla paylaşan  Emine Uslu, mezuniyet sonrası mesleklerinde neler yapabilecekleri ve kendi işlerini kurma konusunda püf noktalarını sınıf arkadaşlarına aktardı. Konferans Bölüm Başkanı Doç. Dr. Funda Dökmen, Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Bahar Aydın Can, Bölüm öğretim elemanları Öğr. Gör. Dr. Onur Can ve Öğr. Gör. Serenad Otar ve tüm bölüm öğrencileri tarafından ilgiyle takip edildi.