29-06-2022

Üniversitemizden, Prometeon Türkiye fabrikasına ziyaret

Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında üniversitemizden,  Prometeon Türkiye fabrikasına bir ziyaret gerçekleştirildi.

Araştırma üniversiteleri arasında yer almak adına çalışmalarını sürdüren üniversitemiz, sanayi ile de her geçen gün ilişkilerini güçlendirmekte ve işbirlikleri sayısını arttırmaktadır. Bu kapsamda; Prometeon Türkiye Endüstriyel ve Ticari Lastikler A.Ş.'ye gerçekleştirilen ziyarete, üniversitemizden Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Tekin Öztürk, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuzhan Urhan, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım ile üniversitemiz öğrencileri katılırken, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın da ziyarette yer aldı. Üniversitemiz yönetimini ise Prometeon Türkiye Direktörü CFO'su Bahadır Özen, Prometeon Türkiye Kalite Direktörü Nail Güntut ile Prometeon Türkiye İnsan Kaynakları Müdürü Okan Vural karşıladı.