Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

27-06-2022

İlimizdeki yardımseverlere teşekkür belgeleri verildi

Kocaeli Valiliği tarafından, yardımseverler ile sosyal sorumluluk projesi geliştirerek kentimizdeki vatandaşlarımıza destek sunanlara teşekkür belgeleri takdim edildi.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün katılım gösterdiği ve geliştirdiği pek çok proje ile hem üniversitemizdeki öğrencilerimize hem kentimizdeki vatandaşlarımıza destek sağlayan Prof. Dr. Elif Karagün’ün de teşekkür belgesi aldığı törende, belgeleri Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ile eşi Selda Yavuz yanı sıra kent protokolü takdim etti.

 

OSB ve limanların başkan ve yetkilileri ile sanayici ve iş insanı 64 hayırseverin özellikle geçtiğimiz Ramazan ayında yapmış oldukları sosyal yardımlardan ötürü tebrik edildiği törende Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü de İbrahim Aracı’ya teşekkür belgesi takdim etti.

 

Valilik Akçakoca Toplantı Salonunda düzenlenen törene; Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz Hanımefendinin yanısıra, Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça, Vali Yardımcısı İsmail Gültekin, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı, daire müdürleri, Organize Sanayi Bölgelerinin başkan ve temsilcileri, iş insanları, sanayiciler ve hayırseverler katıldı.

 

İl Göç İdaresi Müdür V. Mehmet Erkoç ve Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın’ın yaptığı sunumlar ile başlayan programda Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Milletvekili Cemil Yaman ve Vali Seddar Yavuz konuşma gerçekleştirdiler. İnsanlara yardımın önemine değinilen törende, yardımların ve desteklerin artarak devam etmesi temennisinde bulunuldu. Tören, aile fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi