13-06-2022

GSF öğrencilerinin karma sergisi sanatseverleri bekliyor

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencilerinin “Antre Buluşmaları” adlı karma sergisi sanatseverlerle buluşuyor.

Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü, Heykel Bölümü ve Seramik Bölümü öğrencilerini bir araya getiren “Antre Buluşmaları” adlı karma sergi, Öğretim Görevlisi Yasemin Sarı Bayer küratörlüğünde Antre Sanat Galerisi’nde 10 Haziran’da açıldı.

Coşkun Açık, Alican Açıkgöz, Gülceren Altıparmak, Zara Arslantaş, Murat Atmaca, Ramazan Bala, Merve Başaran, Oğuz Can Bilgin, Şevval Caka, Sevinç Çiçek, Peruze Demir, Emre Yavşı Ebussuutoğlu, Senanur Erbaş, Hayati Fidan, Betül Gölcü, Nurhan Günal, Şeyma Nur Güneş, Yasemin Güler, Ezgi Güven, Gül İla, Şeymanur Kabadayı, Sevim Kaçmaz, Songül Karakoç, Eda Kaya, Nisa Nur Kurt, Pelin Yağmur Olşen, Senanur Özal, Deniz Öztürk, Yunus Petek, Bernis Hilal Polat, Zeynep Sude Sürmen, Yasemin Yıldırım, Eylem Yılmaz ve Büşra Yoldaş’ın yapıtları 10-21 Haziran 2022 tarihleri arasında sanatseverlerin ziyaretine açık kalacak.