Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

13-06-2022

Kocaeli Üniversitesi Türk Halk Müziği Korosundan Unutulmaz Konser

Kocaeli Üniversitesi Türk Halk Müziği Korosu, Şef İsmet Ünsal yönetiminde Ankara’da ÖSYM Başkanlığı tarafından düzenlenen konserde unutulmaz anlara imza attı.

 

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, ÖSYM Başkan Yardımcıları, Daire Başkanları ve ÖSYM Personelleri konseri ilgiyle takip etti. Yurdumuzun dört bir yanından birbirinden değerli türkülerin seslendirildiği ‘’Gençleşen Türküler Konseri’’ dinleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

 

Konserden duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Halis Aygün, ‘’ Türk Milleti’nin tarihini, gelenek ve göreneklerini türkülerimizde görürüz. Milli değerlerimizi anlamamız için türkülerimize kulak vermemiz gerekir. Kültürümüzün zenginliği türkülerimizde yaşıyor. Bizlere bugün bu zenginliklerimizi tekrar hatırlatan bu değerli konser için Şef İsmet Ünsal’a ve Kocaeli Üniversitesi Türk Halk Müziği Korosu’na teşekkür ederim ve başarılarının devamını dilerim.” diyerek Şef İsmet Ünsal’a hediyelerini takdim etti.

 

Ayrıca ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye konserin gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi