Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

09-06-2022

Eğitim Fakültesi Akademik Kurulu yapıldı

Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi akademik kurulu bugün (09.06.2022) Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün katılımlarıyla gerçekleştirildi.

 

Eğitim Fakültesi konferans salonunda düzenlenen akademik kurula Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü yanı sıra, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü, dekan yardımları ve akademisyenler katıldı.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan akademik kurulda ilk olarak Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü, fakültenin güncel durumu ile ilgili bilgiler verdi. Öğrenci sayıları, akademik kadro durumları, yürütülen projeler ve yapılan etkinlikler ile ilgili bir sunum gerçekleştiren Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü, Eğitim Fakültesi’ne her zaman destek sunan Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye teşekkürlerini sundu.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü ise yaptığı konuşmada Eğitim Fakültesi’nin üniversitemiz için oldukça önemli olduğuna vurgu yaptı. Üniversitemizdeki birimlerimizde yönetici olarak Eğitim Fakültesi’nden çok sayıda akademisyenin olduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, “Rektör Yardımcılığı, Uluslararası İlişkiler Birimi, DİLMER gibi birimlerimizde yönetim desteği sağlamanız oldukça önemli. Aidiyet duygusunu muhafaza eden bir fakültesiniz, bunu görmek memnuniyet verici. Yapmış olduğunuz çalışmalardan, eğitime sunduğunuz katkılardan dolayı başta Dekan hocamız olmak üzere hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Eğitim Fakültesi Akademik Kurulu Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün konuşmasının ardından soru-cevap ve dilek- temenniler bölümü ile sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi