09-06-2022

KOÜ’nün minikleri yüzme eğitimlerini tamamladı

Kocaeli Üniversitesinin minik üyeleri, geleceğin yüzücüleri olma yolunda ilk adımı attılar.

Kocaeli Üniversitesi Ihlamur Anaokulu minikleri 2021-2022 eğitim-öğretim döneminde aldıkları yüzme eğitimlerini tamamladı ve madalyaları ile başarı sertifikalarını aldı. Okul Müdürü Betül Satılmış yapmış olduğu açıklamada, “Heyecanları yüzlerinden okunan öğrencilerimiz, ailelerine öğrendiklerini gösterme fırsatı buldukları bir yarışma düzenlediler. Madalyalarını alan öğrencilerimizin mutluluğuna eşlik eden ailelerine, eğitimleri sırasında her alanda destek veren yüzme öğretmenlerimiz Murat Can Keskin, Aleyna Uyar a, havuz müdürümüz Kenan beye ve ekibine, koordinatörümüz Gonca hanıma, anaokulu müdürümüz Betül hanıma ve okul personeline, anaokulu öğretmenlerimiz Şevval hanım ve Selin hanıma ve çocuklarımızın spora yönelik bu ilk girişimlerinde onları destekleyen tüm yardımcılarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.” diyerek öğrencilerin her daim sporla kalmalarını ve kendilerini tanıma yolunda ilerlerken tüm başarıları aynı heyecanla tatmalarını diledi.