01-06-2022

Rektörümüz, Pandemi Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Üniversitesi Pandemi Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.

Sosyal Tesisler Kardelen Salonu’nda yemekte Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün ev sahipliğinde bir araya gelen Pandemi Kurulu Üyelerine, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi ile Prof. Dr. Nilgün Fığlalı eşlik etti.

Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Görkem Aksu, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Ayten Yazıcı ile Prof. Dr. Hüsnü Efendi, Tıp Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Alparslan Kuş, Prof. Dr. Haşim Boyacı, Prof. Dr. İlknur Başyiğit, Prof. Dr. Ahmet Hamdi Ilgazlı, Prof. Dr. Birsen Mutlu, Prof. Dr. Aynur Karadenizli, Prof. Dr. Zehra Nur Baykara, Prof. Dr. Murat Sayan, Prof. Dr. Murat Kasap, Prof. Dr. Tuncay Müge Alvur, Doç. Dr. Elif Yaka, Doç. Dr. Selim Öncel, Doç. Dr. Gürler Akpınar, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Oktay Yirmibeşoğlu, Dr. Öğr. Üyesi Emel Azak Karalı, Dr. Öğr. Üyesi Özlem Güler’in yer aldığı Kocaeli Üniversitesi Pandemi Kurulu Üyeleri’ne tek tek teşekkür eden ve hediye takdim eden Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, “Pandemi gibi zorlu bir dönemde göstermiş olduğunuz özverili çalışmalar ve katkılardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.