28-09-2022

“Hem Zemin”, “Hem Zaman” bu sergide buluşuyor

Kocaeli Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Sevtap Örgel ile Öğretim Görevlisi Hazal Kökkaya’nın birlikte açtığı ‘Hem Zemin’ adlı heykel sergisi ile ‘Hem Zaman’ adlı resim sergisi, 27 Eylül - 7 Ekim tarihleri arasında sanatseverleri bekliyor.

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sevtap Örgel’in “Hem Zemin” adlı heykel sergisi ile birlikte Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğretim Görevlisi Hazal Kökkaya’nın ‘Hem Zaman’ adlı resim sergisi düzenlenen açılış töreni ile izleyicilerle buluştu.

Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi Tarihi Bina’sında yer alan sergi, kent-mimari ve yuva özelinde sanat eserlerinden oluşuyor. İlk günden yoğun ilgi gören sergi, 7 Ekim tarihine kadar sanatseverleri bekliyor.