11-10-2022

Kocaeli Üniversitesi Senatosu Kartepe Atçılık MYO’da toplandı

Kocaeli Üniversitesi Senato ve Yönetim Kurulu toplantıları, bu ay Kartepe Atçılık Meslek Yüksekokulu’nda düzenlendi.

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün başkanlığında olağan gündem ile toplanan Kocaeli Üniversitesi Senato ve Yönetim Kurulu toplantıları, Dr. Öğr. Üyesi Erdener Balıkçı’nın ev sahipliğinde Kartepe Atçılık MYO’da yapıldı.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Prof. Dr. Ahmet Küçük, dekanlar, MYO müdürleri ile fakülte temsilcileri ve Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren’den oluşan senatörler, toplantı sonrası Kartepe Atçılık MYO’yu gezdi. Kartepe Atçılık MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erdener Balıkçı, okulun özellikleri hakkında senatörlere bilgilendirmede bulunurken, Hippoterapi Uygulama Alanında bulunan atlarla ilgilenendiler.