Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

10-10-2022

Üniversitemiz 2022-2023 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Törenine katıldı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan himayelerinde, Beştepe Kültür ve Kongre Merkezi'nde 2022-2023 Akademik Yılı Açılış Töreni gerçekleştirildi.

 

2022-2023 Akademik Yılı Açılış Törenine, üniversitemizi temsilen Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oya Şenyurt, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhsin Halis, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk Yıldız, Gölcük Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Arif Özkan, Değirmendere Ali Özbay MYO Müdürü Doç. Dr. Mine Can, Tıp Fakültesi öğrencisi Berza Aydoğan ile Mühendislik Fakültesi öğrencisi Yavuz Kaya katılım gösterdi.

 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni akademik yılın hayırlara vesile olmasını diledi. Törene katılanları selamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Üniversitelerimizin 2022-2023 Akademik Yılı açılış töreni münasebetiyle sizleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Milletin evine, bu gazi mekâna hepiniz hoş geldiniz. Yeni akademik yılın ülkemiz, milletimiz özellikle de sevgili öğrencilerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye ekledi.

 

İnsanlığın, son birkaç yıldır salgınla başlayan, ekonomik sorunlarla ve sıcak çatışmalarla devam eden buhranlı bir dönemden geçtiğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Her krizin risklerle, tehditlerle birlikte fırsatları da beraberinde getirdiğini söyledi. Hazırlıklı olanlar için kriz anlarının aynı zamanda yeni bir dönemin müjdecisi olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye, son 20 yılda hayata geçirdiği projeler, yatırımlar, reformlarla işte bugünlere hazırlık yapmıştır” dedi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi