Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

31-10-2022

Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer, Üniversitemizi ziyaret etti

Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere ilimize gelen Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer, üniversitemize gelerek Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'yü ziyaret etti.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyet'in 99. yılı için 99 okulda yaptırılan Robotik Kodlama Atölyesi (KODELİ) açılışına katılmak ve bir takım ziyaretler gerçekleştirmek üzere ilimizde bulunan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Mahmut Özer, üniversitemizi ziyaret etti.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü'nün karşıladığı, Milli Eğitim Bakanı Özer'in ziyaretinde Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Prof. Dr. Ahmet Küçük, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren ve Basın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Akın Deveci hazır bulundu.

 

Rektörlük makamında ilk olarak şeref defterini imzalayan Milli Eğitim Bakanı Özer, "Güzide şehrimiz Kocaeli'de olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Şehrimize yapacak olduğumuz yatırımlarla eğitimde kaliteyi arttırmayı ve evlatlarımız için bu alanda fırsat eşitliğini sağlamayı hedefliyoruz. Bu hedef doğrultusunda gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımıza katkı ve desteklerini esirgemeyen Kocaeli Üniversitesine, saygı değer Rektörümüze ve ekibine en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle şahsıma ve heyetimize göstermiş olduğunuz hüsnükabülden ötürü teşekkür ediyorum." dedi.

 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'i Kocaeli Üniversitesinde ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Bakan Özer'e üniversitemizin güncel durumu ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Ziyarette; Bakan Mahmut Özer'e, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz,  Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Cemil Yaman ve Mehmet Akif Yılmaz ile Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş eşlik etti.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi