28-10-2022

Üniversitemizden ‘Yaşasın Cumhuriyet’ sergisi

Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi akademisyenleri, ‘Yaşasın Cumhuriyet’ başlıklı karma sergi açtı.

Cumhuriyetimizin ilanının 99. yılı kutlama programları kapsamında, Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden 43 akademisyenin eserleri, karma sergide buluştu. ‘Yaşasın Cumhuriyet’ başlıklı sergi, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Deniz Eğitim Öğretim ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Bülent Turan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak ve il protokolünün katılımıyla bugün (28.10.2022) açıldı.

Müzik Bölümü’nün konseri eşliğinde açılan sergide, eserleri gezen ve eser sahibi akademisyenlerden bilgi alan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, sergide eseri bulunan akademisyenlere ve serginin açılmasında emeği bulunanlara teşekkür etti. Güzel Sanatlar Fakültesi’nden farklı bölümlerden 43 akademisyenin eserleriyle yer aldığı sergi, sanatseverlerden de büyük ilgi gördü.