Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

27-10-2022

Üniversitemiz, Cumhuriyet Konserine katıldı

Cumhuriyetimizin ilanının 99. yılı kutlama programları kapsamında Kocaeli Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından 'Cumhuriyet Konseri' düzenlendi.

 

Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Cumhuriyet Konseri'; Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü ve eşi Ümmühan Hülagü, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan, Başhekim Prof. Dr. Zafer Cantürk, Hereke Asım Kocabıyık MYO Müdürü Prof. Dr. Mücahit Opan, KOÜ DETAB Müdürü Prof. Dr. Tijen Utkan, Tıp Fakültesi Ögr. Üyesi Prof. Dr. Zeynep Cantürk ile akademisyenlerimiz yanı sıra il protokolünden çok sayıda ismin ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Şef Yasin Koçman yönetimindeki Türk Halk Müziği korosu, ülkemizin dört bir yöresinden birbirinden değerli türküleri seslendirdi. Büyük beğeni toplayan konserde, Cumhuriyetimizin 99. Yılı kutlamaları coşkuyla başladı.

 

Konser sonunda Kocaeli Vali Yardımcısı Şenol Kaya, Şef Yasin Koçman'a bu güzel konser için teşekkür ederek, çiçek takdim etti. Konser il protokolünün de yer aldığı fotoğraf çekimi ile sona erdi.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi