19-10-2022

Tersine Mühendislik Süreci: Örnek Bir Uygulama Semineri

Kocaeli Üniversitesi Ford Otosan İhsaniye MYO’da Tersine Mühendislik Süreci: Örnek Bir Uygulama semineri düzenlendi.

Seminer, Assan Hanil Kıdemli Tasarım Uzmanı, Kocaeli Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği mezunlarından İsrafil Koç tarafından gerçekleştirildi. Ford Otosan İhsaniye MYO konferans salonunda 18.10.2022 tarihinde yapılan seminerde; tersine mühendislik süreci, uygulama alanları, kullanılan yazılımlar gibi konular ele alındı ve sunum otomotiv koltuk tasarımına ait bir uygulama ile tamamlandı.

Sunumda Okulumuzda güz döneminde Dr. Öğr. Üyesi Şehriban Öncel tarafından yürütülmekte olan Tersine Mühendislik Uygulamaları dersi kapsamında düzenlenen seminere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Seminer sonunda MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Kamil Karabaş tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.