09-12-2022

Spor Bilimleri Fakültesi teknik gezi düzenledi

Kocaeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü organizasyon yönetimi ile sponsorluk, pazarlama ve halkla ilişkiler dersleri kapsamında ders öğretim elemanı Öğr. Gör. Rıza Erdal sorumluluğunda, Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serap Çolak’ın katılımı ile İstanbul iline mesleki-kişisel gelişim ve eğitim organizasyonu gerçekleştirildi.

Organizasyonda, kültürel gelişim açısından Deniz Müzesi, Yerebatan Sarnıcı, Ayasofya Camii, Sultanahmet Camii ve Topkapı Sarayı ziyaret edildi. Kültürel gezi sonrasında spor yönetiminde önemli bir yere sahip olan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ziyaret edildi. TMOK ziyaretinin ardından Sinan Erdem Spor Salonu’nda Turkish Airlines EuroLeague'de Anadolu Efes-Olimpiakos basketbol maçı izlendi.