28-12-2022

Turizm Fakültesi öğrencileri workshopa katıldı

Kocaeli Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencileri Tryp by Wyndham ve Wellborn Luxury otelde gerçekleştirilen workshop etkinliklerine katıldılar.

Tryp by Wyndham Executive şefi Sami Özçelik koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinlikte tabaklama, tahinli simit ve ekmek çeşitlerinin yapım aşamaları gösterildi. Etkinlik sonunda otel yönetimi tarafından öğrencilerimize teşekkür belgesi verildi.

Wellborn Luxury otelde gerçekleştirilen workshop etkinliğinde ise Pasta şefi Onur Umut Taşan koordinatörlüğünde çikolata, ekler, kurabiye, kek ve poğaça yapım aşamaları gösterildi. Ayrıca oteldeki soğuk mutfak, sıcak mutfak, alakart ve kasap bölümleri hakkında öğrencilere bilgilendirmede bulunuldu.