Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

27-12-2022

İlimizin iş kadınları, Üniversitemizi ziyaret etti

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz öncülüğünde, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt’ün girişimleriyle, ilimizdeki iş kadınları üniversitemizi ziyaret ettiler. Ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt’e hayırlı olsun dilekleri iletilirken, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve YÖK Üyesi Prof. Dr. Sadettin Hülagü’nün eşi Ümmühan Hülagü, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın eşi ve Üniversitemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Figen Büyükakın, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ün eşi ve Üniversitemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeynep Cantürk, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt yanı sıra Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Prof. Dr. Elif Karagün’ün de aralarında bulunduğu ve ilimizin önemli iş kadınları, üniversitemizde bir araya geldi.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’ü makamında ziyaret eden ve hayırlı olsun dileklerini ileten iş kadınları, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt’ü de ziyaret ettiler. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyarette, dilek ve temenniler iletildi. İş kadınlarına, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın eşlik etti.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi