23-12-2022

KOÜ’ de Geleceğin Mezunları

Kocaeli Üniversitesi Kariyer Danışmanlık Kulübü (KDK) tarafından ikinci defa düzenlenen “Geleceğin Mezunları” kapsamında,  Kocaeli Üniversitesi mezunu olup, sektörlerinde önemli kariyer yapmış konuşmacılar tarafından öğrencilere yönelik seminer düzenledi.

“Geleceğin Mezunları” Ahmet Emir Özcan moderatörlüğünde Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

“Geleceğin Mezunları” etkinliğine Odamobil kurucularından Hazullah Yıldırım, Teol Dil Okulları Şube Müdürü Kübra Korkutan, 360 Ajans kurucusu Melih Örnekbaş, Turluyoruz Turizm kurucusu Enes Bilgi katılım gösterdi. Etkinliğe katılan konuşmacılar, iş hayatında karşılaşılabilecek problemler ve kriz yönetimi hakkında bilgilerini aktardı. Etkinlik kapsamında öğrenciler ile soru cevap gerçekleştirilip, çekilişler düzenlendi

Konuşmacılara  plaket takdim edilmesinin ardından etkinlik sona erdi.