23-12-2022

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, mazbatasını YÖK Başkanından teslim aldı

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile Üniversitemiz Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Yükseköğretim Kurulu Başkanlığında düzenlenen tören ile Rektörlük mazbatasını aldı. Rektörümüze mazbatası YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar tarafından verildi.

Kocaeli Üniversitesine Rektör olarak atanmaktan onur duyduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk; kentimizin gözbebeği, bölgemizin ve ülkemizin en önemli eğitim kurumlarından olan Kocaeli Üniversitesi’ni çok daha ilerilere taşımak için var güçleriyle çalışacaklarını vurguladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ve YÖK üyelerine teşekkürlerini sundu. YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar ise Rektörlük görevinin hayırlı olması dileğinde bulunarak Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e tebriklerini iletti.