23-12-2022

Şampiyon voleybolcular, kupalarını Rektörümüze takdim etti

Üniversitelerarası Türkiye Bölgesel Lig Müsabakalarında namağlup olarak grup birincisi olan Kocaeli Üniversitesi Kadın Voleybol takımı, şampiyonluk kupasını Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e takdim etti.

Üniversitemizin farklı fakülte ve bölümlerinde okuyan öğrencilerimiz, Öğr. Gör. Serpil Sarper yönetiminde Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Çanakkale’de 12-16 Aralık tarihlerinde düzenlenen Üniversitelerarası Türkiye Bölgesel Lig Müsabakalarında namağlup olarak grup birincisi olma başarısı gösterdi.

Şampiyon sporcuları Rektörlük makamında ağırlayan Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, şampiyon sporcularımızı tek tek tebrik ederken, başarılarının daim olması temennisinde bulundu. Şampiyon takımın kaptanı Melisa Kandemir, şampiyonluk kupasını Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk’e takdim etti.