Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

21-12-2022

Üniversitemiz Doğumarsifed’in Çalıştayına Katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi ortaklığında yapılan Doğumarsifed’in projesi olan "İş Dünyasının Sorunları ve Geleceğe Dair Beklentilerin Değerlendirilmesi" çalıştayı, Kocaeli Üniversitesi  Kariyer Geliştirme Uygulama  ve Araştırma  Merkezi Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili’nin moderatörlüğünde, 20 Aralık 2022 tarihinde Kocaeli Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

 

"İş Dünyası Sorunları ve Geleceğe Dair Beklentilerin Değerlendirilmesi" çalıştayına başta Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt olmak üzere Kocaeli Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili, Sanayi Odası, Ticaret Odası meclis üyeleri, iş dünyası derneklerinden yönetici ve üyeler katıldı.

 

Düzenlenen çalıştay kapsamında Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Öğüt gerçekleştirdiği konuşmasında Üniversitemiz kapsamında sektör işbirliğine önem verildiğini vurguladı.

 

Doğumarsifed Yönetim Kurulu Başkanı Atalay Kaya, Kocaeli Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma  Merkezi Müdürü Doç. Dr. Bilsen Bilgili’ye plaket takdim etti.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi