20-12-2022

KOÜ’lü akademisyen Çindeki projeye danışman oldu

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümünde görev yapmakta olan Dr. Öğr. Üyesi (Doç. Dr.) Erman ŞENTÜRK, Çin Ulusal Doğa Bilimleri Vakfı (National Natural Science Foundation of China, NSFC) tarafından 2023 yılı içerisinde, 1 yıl süreyle desteklenen Doğal Tehlikelerle İlişkili İyonosferik Bozulmaların Derin Öğrenme Teknikleri ile İncelenmesi (Investigating the Ionospheric Disturbances Associated with Natural Hazards by Deep Learning Techniques) adlı projede Proje Danışmanı olarak davet almıştır.

Üniversitemizin ve Mühendislik Fakültesinin uluslararası bilimsel işbirliği ve tanınırlığının geliştirilmesine sağladığı katkı için kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.