19-12-2022

KOÜ’de 15. Göç Sertifika Programı düzenlendi

Kocaeli Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi ev sahipliğinde düzenlenen 15. Göç Sertifika Programı 12-16 Aralık 2022 tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

Kocaeli Üniversitesi, KAS Türkiye ve MÜGAM işbirliğiyle düzenlenen 15. Göç Sertifika Programı’nın açılış konuşmalarını MÜGAM Müdürü Prof. Dr. M. Murat Erdoğan, KAS Türkiye Direktörü Walter Glos ve Kocaeli Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Tarı yaptı.

Göç araştırmaları alanında önde gelen akademisyenlerin yanı sıra ulusal ve uluslararası sivil toplum kuruluşlarından temsilcilerin göç alanındaki önemli güncel gelişmeleri tartıştığı “15. Göç Sertifika Programı”ında, KOÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehlika Özlem Ultan da ‘Avrupa Birliği’nin Göç Politikaları’ oturumunda konuşmacı olarak yer aldı.