Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

19-12-2022

KOÜ’de kariyer planlama konferansı düzenlendi

Dünyaca ünlü 6 markanın temsilcileri Ekonomi kulübü tarafından düzenlenen konferansta öğrenciler ile buluştu.

 

Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre merkezinde Kocaeli Üniversitesi Ekonomi kulübü tarafından ‘’Adım Adım kariyer’’ isimli bir konferans düzenlendi. Konferansa Skoda Türkiye’den iş geliştirme uzmanı İbrahim Boylu, Manastır Ajansından Mehmet Kadir Osmanoğulları, Peopling kurucu ortağı Hazar Temurlenk, Dechatlon İzmit mağaza müdürü Batuhan Çoşkun, Arçelik tüketici hizmetler direktörü Hüseyin Şerif katıldı.

 

6 oturum olarak yapılan konferansta konuşmacılar, temsil ettikleri markaların hedef, vizyon ve misyonları hakkında bilgi verirken gençlere de profesyonel iş yaşamı ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Hayat tecrübelerini aktarmanın yanında güncel konulara da değinen konuşmacılar kariyer planlaması hakkında dinleyicilere çeşitli bilgiler verdi.

 

Konferansta konuşmacıların ortak vurgusu öğrencilerin geleceğe dair araştırmacı, sorgulamacı ve hayat boyu merak duygusunu kaybetmeden yaşamaları gerektiği oldu. Ayrıca kariyer planlamada kariyer CV’si, NFT, Metaverse, Web3.0 ve benzeri konularda öğrencilerin soruları yanıtlandı.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi