Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

15-12-2022

Değirmendere Ali Özbay MYO Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu Danışma Kurulu toplantısının ilki 12 Aralık 2022 tarihinde Okul Müdürü Doç. Dr. Mine Can başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Kocaeli Üniversitesi ile iş dünyası ve sanayi kuruluşları ile iletişim ve işbirliğinin güçlendirilmesine yönelik kararların alındığı toplantıya; Kocaeli İl Kültür Turizm Md. Fatih Taşdelen, Gölcük HEM Md. Yrd. ve MEB Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı formatörü Ümran Ceyhan, Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin Şentürk, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Kültür Bakanlığı Sanatçısı ve Mücevher Sanatçısı Viktor Öcal, Özmak Mühendislik ve Mimarlık Tic. Ltd. Şti. adına Dr. Elif Özbay Şahan, Refsan Sanayi Tic. Ltd. Şti. Genel Md. Gökhan Karaaslan, İş insanı Ali Yılmaz, mezun öğrencimiz Tuğba Tülay Acar ile Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu Danışma Kurulu üyeleri Doç Dr. Nilgün Şener, Dr. Öğrt. Üyesi Sevtap Örgel, Öğr. Gör. Abdil Saraçoğlu, Öğr. Gör. Hasan Korkmaz ve Yüksekokul Sekreteri Uğur Akbaş katıldı.

 

Toplantı kapsamında ayrıca Meslek Yüksekokulunun geleceğe yönelik vizyonu ve bundan sonra gerçekleştirilecek eğitim, kültür ve sanatsal faaliyetler üzerine fikir alışverişlerinde bulunuldu.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi