Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

14-12-2022

KOÜ’de Gençleşen Türküler Rüzgarı

Kocaeli Üniversitesi Türk Halk Müziği Korosu, ‘Gençleşen Türküler’ ile yılın son konserini gerçekleştirdi.

 

Kocaeli Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ve Şef İsmet Ünsal yönetimindeki Türk Halk Müziği Korosu, yılın son Türk Halk Müziği konserini ‘Gençleşen Türküler’ adı ile düzenledi.

 

Akademi ve idari personel ile öğrencilerden oluşan Kocaeli Üniversitesi Türk Halk Müziği Topluluğu konseri Kocaeli Üniversitesi Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Zaman zaman yüreklerimize dokunan, zaman zaman ise coşturan konsere, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Elif Öğür ile Prof. Dr. Mehmet Yıldırım, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, daire başkanları, müdürler, akademik ve idari personel ile öğrencilerin yoğun ilgi gösterdi. Konserde, yurdumuzun dört bir yöresinden birbirinden değerli türküler seslendirildi.

 

Konserde, Rektörümüz Prof. Dr. Nuh Zafer Cantürk ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Şef İsmet Ünsal’a çiçek takdim ederek konser için teşekkür ettiler.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi