Haberler

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

13-12-2022

KOÜ TSM Korosu Yıl Sonu Konseri büyük beğeni topladı

Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Sanat Müziği Korosu, Şef Prof. Dr. Fazıl Özen yönetiminde muhteşem bir konsere imza attı.

 

Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen “TSM Korosu Yıl Sonu Konseri”, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Nilgün Fığlalı ve Prof. Dr. Ahmet Küçük, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Kocaeli Büyükşehir Musiki Derneği Başkanı Vehbi Hopalı, akademisyenler, idari personel ve çok sayıda öğrencinin katılımı ile gerçekleştirildi.

 

Şef Prof. Dr. Fazıl Özen yönetimindeki Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Sanat Musikisi Nihavend makamında; ‘Deryada deryalıklar ay balam’, ‘Aşkımı bilmedin gözyaşım silmedin’, ‘Büklüm büklüm’, ‘Gizli aşk bu söylemem derdimi hiç kimseye’ gibi birbirinden değerli eserler seslendirdi. Dinleyicilerden büyük beğeni toplayan konser, ayakta alkışlandı.

 

Konser sonunda, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren ve Kocaeli Büyükşehir Musiki Derneği Başkanı Vehbi Hopalı, Şef Prof. Dr. Fazıl Özen’e böylesi güzel bir konser düzenledikleri için teşekkür ederek çiçek takdim etti.

İLETİŞİM/ADRES

+90 (262) 303 10 43

+90 (262) 303 10 43

kouhalk@gmail.com, halk@kocaeli.edu.tr

Kocaeli Üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi

Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi

41001, İzmit/KOCAELi