09-12-2022

Adalet Komisyonu Başkanı, Hukuk Fakültesi öğrencileriyle buluştu

Kocaeli Üniversitesi İdeal Hukuk Kulübü “Hakimlik Mesleği Üzerine” adlı bir konferans düzenledi. Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesinde gerçekleşen konferansa konuşmacı olarak Kocaeli Adalet Komisyonu Başkanı Muhiddin Paça katıldı.

Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bayram Keskin’in açılış konuşmasını yaptığı konferansa Kocaeli Baro Başkanı Mehmet Gül de dinleyici olarak katıldı. Muhiddin Paça yaptığı konuşmada 1999 yılında Sakarya Adliyesi’nde ilk kez hakimlik görevine başladığını, mesleğini çok severek yaptığını ve hakimlik mesleğini isteyen herkese tavsiye ettiğini söyledi.

Adli yargı, avukat adaylarının stajları, hakimlik ve avukatlık sınavları hakkında bilgiler veren Muhiddin Paça, öğrencilere kariyerlerine yönelik tavsiyelerde bulunarak öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Konferans sonunda Dekan Bayram Keskin Muhiddin Paça’ya katılımlarından dolayı teşekkür plaketi taktim etti.