02-08-2022

Tıpta Uzmanlık Kurulu Üyesi, Üniversitemizi ziyaret etti

Tıpta Uzmanlık Kurulu Üyesi Prof. Dr. Mehmet Murat Tuncer, çeşitli görüşmelerde bulunmak üzere üniversitemizi ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında yapılan toplantıda ilk olarak Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü üniversitemizin güncel durumunu aktarırken Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Utkan ise Tıp Fakültesi ile ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercüment Çiftçi, Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Zafer Cantürk, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ayten Yazıcı ile Tıp Fakültesi Sekreteri Durmuş İmat’ın da hazır bulunduğu toplantı sonrası, üniversitemiz yerleşkesi gezildi.

Kocaeli Üniversitesi Hastanesi Poliklinik ve Tıp Eğitimi Uygulama Merkezi, DETAB, Semahat Aracı Onkoloji ve Palyatif Bakım Merkezi, Araştırma Laboratuvarları Merkezi ziyaret edilerek yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Ziyaret kapsamında son olarak ise Kocaeli Üniversitesi sulama göleti gezildi.