Covid-19 önlemlerine ilişkin gerekli düzenlemeler yapılarak Kocaeli Üniversitesi Personel Yemekhanesi hizmete açıldı.
Kou sosyal tesisleri personel yemek salonu ile merkez mutfak üretim alanları ve hizmet personeline yönelik salgın tedbir planı hazırlandı ve yemek salonunda uyulması gereken kurallar düzenlendi.
Kapı girişinde bulunan dezenfektan standında ellerin dezenfeksiyonundan sonra yemek salonu kapısında ateş ölçümü yapılan, maskesiz personel ile ateşi 38 ve üzeri olan kişilerin yemek salonuna alınmadığı yemekhanede sosyal mesafenin korunmasına yönelik mesafeler düzenlenerek masalarda çatal-kaşık-bıçak, peçete, kürdan, tek kullanımlık paketli tuz ve karabiber ile pul biberden oluşan set her masada hazır bulundurularak uygun mesafe düzeni sağlandı.
Yemek saatleri 11:00-15:00 arasında olacak ve yemek salonunda en fazla 150 kişi bulunabilecek şekilde düzenleme yapılan yemek salonu, günlük temizlik sonrası ULV ile dezenfekte edilmektedir.
Kocaeli Üniversitesi Personel Yemekhanesi Hizmete Açıldı
7 Temmuz 2020