TBMM Başkanvekili ve CHP’li Heyet, Rektörümüzü ziyaret etti

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Haydar Akar ile beraberindeki heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye taziye ziyaretinde bulundular.

 

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilimizde bulunan TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı ile CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar’dan oluşan heyet, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye nezaket ziyaretinde bulundular.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü Kocaeli Üniversitesi'nin son durumu hakkında TBMM Başkanvekili Haydar Akar ve beraberindeki heyeti bilgilendirirken, TBMM Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı ile CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’ye yaşadığı acı kayıp nedeniyle taziyelerini ilettiler. Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü ise, TBMM Başkanvekili Haydar Akar ve beraberindeki heyete nezaketleri dolayısıyla teşekkürlerini sundu.

19 Kasım 2021