Öğr. Gör. Hakan Öcel, Ovooart’ın düzenlediği “Genç Dönem” Karma Sergisi’ne katıldı

Kocaeli Üniversitesi Değirmendere Ali Özbay Meslek Yüksekokulu El Sanatları Bölüm Başkan Yardımcısı ve Öğretim Görevlisi Hakan Öcel, Genç Dönem Karma Sergisi’nde büyük ilgi gördü.

Beşiktaş Çağdaş Sanat Galerisi’nde, Ovooart’ın kurucusu ve Sergi Küratör’ü Hakan Körpi’nin organize ettiği ve birçok başvurunun olduğu Genç Dönem Sergisi’nde 185 sanatçının arasında Öğr. Gör. Hakan Öcel de yer aldı.

Toplamda üç seramik sanatçısının katıldığı sergide, seramik sanatçısı Öğr. Gör. Hakan Öcel’in eserleri büyük beğeni toplarken sergi açılışını ise Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat yaptı. Sanatseverler tarafından yoğun ilgi gören sergi, 05-17 Ocak 2022 tarihleri arasında sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek.

6 Ocak 2022