Rektörümüz, Anıtpark’taki okullarımızı ziyaret etti

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, yerleşke ziyaretleri kapsamında bu hafta Anıtpark Yerleşkesi’ndeki okullarımızı ziyaret ederek akademisyenlerle bir araya geldi.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, üniversitemiz bünyesindeki okullara yaptığı ziyaretlere; Anıtpark Yerleşkesi’ndeki Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ve Güzel Sanatlar Fakültesi ile devam etti.

 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı ile Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren'in de eşlik ettiği ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, ilk olarak Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’ni gezerek incelemelerde bulundu. Mimarlık ve Tasarım Fakültesi’nin mevcut durumu ile ilgili Dekan Prof. Dr. Oya Şenyurt’tan, Güzel Sanatlar Fakültesi ile ilgili de Dekan Prof. Dr. Süreyya Temel’den bilgiler alan Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, fakültedeki akademisyenlerle de bir araya geldi.

 

Akademisyenlere seslenen Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, “Buraya bir rektör olarak değil bir kardeşiniz bir arkadaşınız olarak sizleri dinlemeye geldim. Her türlü sorununuzu, talebinizi, isteğinizi çekinmeden iletebilirsiniz. Sohbet edelim, varsa sorunlarımızı paylaşalım, çözüm yollarını birlikte arayalım.” dedi.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Hülagü, ziyaret sonunda “Gönül Sultanları Sempozyumu” kapsamında bastırılan “Fatih Türbedarı Ahmet Amiş Efendi” ile “Abdülaziz Mecdi Tolun - A. Süheyl Ünver Mektuplaşmaları” adlı kitapları, Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oya Şenyurt’a, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süreyya Temel’e takdim ederek, okul kütüphanelerine hediye etti.

5 Kasım 2021