Üniversitemizden, Yıldız Demir Çelik fabrikasına ziyaret

Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında üniversitemizden, Yıldız Demir Çelik fabrikasına bir ziyaret gerçekleştirildi.

Ziyarete, üniversitemizden Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Rektör yardımcıları Prof. Dr. Ercüment Çiftçi ile Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlhan Tekin Öztürk, Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuzhan Urhan, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Yıldırım katılırken, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın da ziyarette yer aldı.

Üniversite-Sanayi işbirliklerini geliştirmek ve sayısını artırmak amacıyla gerçekleştirilen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaret kapsamında ilk olarak Yıldızlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi Hakkı Yıldız ile Yıldız Demir Çelik Fabrika Direktörü Kemal Kumru tarafından fabrika hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Toplantı sonrası ise üretim tesisinde gezi düzenlenerek, üretim bölümleri ile ilgili Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü bilgilendirildi. Ziyarette; ortak projeler ve işbirliklerinin geliştirilmesi yönünde çalışmalar yapılması konusunda fikir birliğine varıldı.

24 Kasım 2021