Rektörümüz, Gastroenteroloji Cerrahisi Kongresine katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, “38. Ulusal Gastroenteroloji Haftas - 9. Gastroenteroloji Cerrahisi Kongresi”ne katıldı.

 

Türk Gastroenteroloji Derneği tarafından düzenlenen “38. Ulusal Gastroenteroloji Haftası - 9. Gastroenteroloji Cerrahisi Kongresi’ne, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü de katılım gösterdi. 16-21 Kasım tarihleri arasında düzenlenen kongreye çevrimiçi olarak katılan Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, kongre kapsamında hem bir sunum gerçekleştirdi hem de canlı vakalar üzerinden tecrübelerini aktardı.

 

Kongre kapsamında Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü ilk olarak 17 Kasım’da “Olgu Videoları ile İleri Endoskopik İşlemler Kursu” bölümünde, ‘Kolanjioskopi’ adlı bir sunum gerçekleştirdi. 20 Kasım’da ise Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü Kocaeli Üniversitesi Poliklinik ve Tıp Eğitimi Uygulama Merkezi'nde bir vaka da Kolangioskopi HCC, bir diğer vaka da ise ESD Erken Gastrik TM yaparak, tecrübelerini canlı yayın üzerinden Antalya’da kongreye katılan akademisyenler, uzmanlar ve araştırmacılar ile paylaştı.

20 Kasım 2021