“Çöpüme Sahip Çıkıyorum Eğitimi” projesinin ilk bölümü gerçekleşti

Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi stüdyolarında çekimleri gerçekleştirilen ve Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nin ilkokul 3. Sınıf öğrencileri için tasarlayarak Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Bilişim Ağı (EBA)’nda yayınlanması amacıyla hazırlıkları yapılan Çöpüne Sahip Çık Vakfı’nın “Çöpüme Sahip Çıkıyorum” eğitim projesinin ilk bölümünde Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü İletişim Fakültesi stüdyosunda projeyi ve içerisinde yer alan etkinliklerden bir kısmını anlattı.

12 etkinlikten oluşan proje, çocuklara çeşitli etkinlikler aracılığıyla çöplerini ayrıştırma, doğayı koruma, geri dönüşüm bilinci ve doğru tüketim bilinci gibi konularda farkındalık kazandırmayı amaçlıyor.

16 Kasım 2021