KOÜ’lü öğrencilerden üstün başarı

“Şehirleşmede Atık Enerjinin Geri Kazanımı ve Pompanın Rolü” konulu yarışmada zafer, Kocaeli Üniversitesi ekibinin oldu.

Türkiye’nin önde gelen pompa sektörü markalarından olan Masdaf tarafından, iklim kriziyle mücadele kapsamında enerji ve su kaynaklarının etkin kullanımı amacıyla üniversitelerin Makine Mühendisliği Bölümü 4. sınıf ve yüksek lisans öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen “Şehirleşmede Atık Enerjinin Geri Kazanımı ve Pompanın Rolü” konulu yarışmaya, Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Bölümü Öğretim Üyesi ve KOÜ Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Kadri Süleyman Yiğit’in önderliğinde katılan üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Hamide Özen, Beyzanur Yavuz ve Tevrat Sevinç 15.000 Türk Lirası değerindeki birincilik ödülünün sahibi oldu.

1 Kasım 2021