Rektörümüz, 6. Gastrointestinal Endoskopik Günlerine Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Gastrointestinal Endoskopi Derneği tarafından 7-9 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen 6. Gastrointestinal Endoskopik Günlerine katıldı.

 

Her iki yılda bir geleneksel olarak düzenlenen 6. Gastrointestinal Endoskopik Günleri, bu yıl pandemi sebebiyle hibrid olarak Ekim ayında gerçekleştirildi. Canlı Endoskopi, aktif katılımlı eğitim modülleri ve interaktif konferans sistemi ile son gelişmelerin paylaşıldığı ve konusunda en deneyimli gastroenterologların yer aldığı 6. Gastrointestinal Endoskopik Günleri’ne Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü de katılım gösterdi.

 

Canlı vaka bölümüne katılan Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, oturum başkanlığı yanı sıra canlı vaka üzerinden de tecrübelerini paylaştı. Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü ile birlikte Prof. Dr. Erkim Öztaş ile Doç. Dr. Tolga Konduk’un moderatörlük yaptığı canlı vaka uygulamalarında; Erdem AKBAL - Tünel Yöntemi ile Submukozal Kitle Çıkarılması, Fatih ASLAN - Hibrit ESD, Mehmet İBİŞ - EMR Yeni Teknikler ve Serkan Öcal ise Zor Polipektomi yaptı. Oldukça yoğun ve kapsamlı olarak endoskopik eğitimdeki gelişmelerin paylaşıldığı 6. Gastrointestinal Endoskopik Günleri’ne katılmaktan memnuniyet duyan Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, ülkemizde güzel bilimsel çalışmalar olduğuna vurgu yaptı.

8 Ekim 2021