Rektörümüz Körfez ve Hereke'deki Okullarımızı Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, yerleşke ziyaretleri kapsamında bu hafta Körfez Yerleşkesi ile Hereke Yerleşkesindeki okulları ziyaret ederek akademisyenlerle bir araya geldi.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, üniversitemiz bünyesindeki okullara yaptığı ziyaretlere; Körfez Yerleşkesindeki Yabancı Diller Yüksekokulu ile Ali Rıza Veziroğlu MYO ve Hereke Yerleşkesindeki Hereke Asım Kocabıyık MYO ile Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO ile devam etti.

 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük ile Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren'in de eşlik ettiği ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, ilk olarak Yabancı Diller Yüksekokulu'nu ardından ise Ali Rıza Veziroğlu MYO'yu ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulundu. Körfez Yerleşkesindeki okullarda yaptığı incelemeler sonrası Hereke Yerleşkesine geçen Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü burada da Hereke Asım Kocabıyık MYO ile Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO'da incelemelerde bulundu.

 

Yabancı Diller Yüksekokulu ile ilgili Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Şule Kılcı'dan, Ali Rıza Veziroğlu MYO ile ilgili de MYO Müdürü Doç. Dr. İsmail Özbay'dan, Hereke Asım Kocabıyık MYO ile ilgili MYO Müdürü Prof. Dr. Mücahit Opan'dan ve Hereke Ömer İsmet Uzunyol MYO ile ilgili de Prof. Dr. Elif Öğüt'den bilgi alan Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü akademisyenlerle de bir araya gelerek taleplerini dinledi. Yeni akademik yılın hayırlı olmasını dileyerek akademisyenlere seslenen Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, "Buraya sizleri dinlemeye geldim her türlü sorununuzu, talebinizi, isteğinizi çekinmeden iletebilirsiniz. Sohbet edelim, varsa sorunlarımızı paylaşalım, çözüm yollarını birlikte arayalım. Biz büyük bir aileyiz" dedi.

 

 

6 Ekim 2021