Rektörümüz, Araştırma Merkezlerini Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Dil Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Türk Dili Bölümü ile Atatürk İlkeleri ve Devrimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi'ni ziyaret etti.

 

Haftalık okul, fakülte ziyaretlerine devam eden Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, bu hafta İlahiyat Fakültesi binası içerisinde çalışmalarını sürdüren Dil Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi, Türk Dili Bölümü ile Atatürk İlkeleri ve Devrimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi'ni ziyaret etti. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük ile Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren'in eşlik ettiği ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü yürütülen çalışmalar ile ilgili bilgi aldı. Dil Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi (DİLMER) ile ilgili Müdür Doç. Dr. Dilek Fidan, Türk Dili Bölümü ile ilgili Başkan Doç. Dr. Kenan Acar ve Atatürk İlkeleri ve Devrimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi ile ilgili de Müdür Prof. Dr. İbrahim Şirin bilgilendirmede bulundu.

 

Araştırma merkezleri müdür yardımcıları, koordinatörleri ve akademisyenlerin de hazır bulunduğu ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü hem araştırma merkezlerini yerinde görmek hem de merkezlerin sorun ve taleplerini dinlemek üzere toplantı gerçekleştirdi. Yeni akademik yıl kapsamında üniversitemize bağlı okullara, merkezlere ziyaretler gerçekleştirdiğini belirten Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, "Buraya sizleri dinlemeye geldim. Her türlü sorununuzu, talebinizi, isteğinizi çekinmeden iletebilirsiniz. Sohbet edelim, varsa sorunlarımızı paylaşalım, çözüm yollarını birlikte arayalım.” dedi.

 

Araştırma merkezlerinin üniversitemiz için önemli olduğunu ve çalışmalarına önem verdiklerini vurgulayan Rektörümüz Prof. Dr. Hülagü, ziyaret sonunda “Gönül Sultanları Sempozyumu” kapsamında bastırılan “Fatih Türbedarı Ahmet Amiş Efendi” ile “Abdülaziz Mecdi Tolun - A. Süheyl Ünver Mektuplaşmaları” adlı kitapları, Dil Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Dilek Fidan'a, Türk Dili Bölümü Başkanı Doç. Dr. Kenan Acar'a ve Atatürk İlkeleri ve Devrimleri Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. İbrahim Şirin'e hediye etti.

28 Ekim 2021