Rektörümüz Eğitim Fakültesini ziyaret etti

Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, fakülte ve yerleşke ziyaretleri kapsamında bu hafta Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesini ziyaret ederek akademisyenlerle bir araya geldi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük ile Genel Sekreter Doç. Dr. Mustafa Eren’in de eşlik ettiği ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Kocaeli Üniversitesi Eğitim Fakültesi ile ilgili KOÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif Çelebi Öncü’den bilgiler alarak incelemelerde bulundu.

Yeni akademik yılın hayırlı olmasını dileyerek akademisyenlere seslenen Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü, “Buraya rektör kimliğimin dışında sizleri dinlemeye geldim. Her türlü sorununuzu, talebinizi, isteğinizi çekinmeden iletebilirsiniz. Biz büyük bir aileyiz. Sohbet edelim, varsa sorunlarımız paylaşalım, çözüm yollarını birlikte arayalım. ” ifadelerini kullandı.

15 Ekim 2021